tiistai 25. syyskuuta 2012

Torilla - kaupunkilinnut haltuun osa 3

Itseasiassa vähän typerä postaussarjan nimi tuo "kaupunkilinnut haltuun". Ei taida olla homma hallussa ihan kahdella tai kolmella kuvauskeikalla.. Osuvampi otsikkosarja olisi varmastikin ollut "harjoittelua kaupunkilinnuilla". Mutta mennään nyt tällä. :)

Näin Tammelantorilla eräänä aikaisena lauantaiaamuna kauniin sinisilmäisen naakan varastavan herneenpalon vanhalta torimyyjältä. Lintu istahti röyhkeästi palko nokastaan törröttäen myyjän tuolin selkänojalle pyrstön miltei hipoessa myyjämummon niskaa. Mummo ei havainnut tapahtumaa ja minua harmitti kun tuo täydellinen Kodak-moment meni ohi! Päätin tulla torille uudelleen jahtaamaan naakkoja kameralla. (ja ehkä ihan vähän maistelemaan mustaamakkaraa)

Naakka ja kuu

Tapolan grillin katolla.Aivan en päässyt kittilinssillä tarpeeksi lähelle, mutta pari ihan hauskaa napsua syntyi. Tämän reissun jälkeen päätin mennä kotiin ja tilata itselleni jonkin sortin zoomiputken, vaikka olinkin itselleni vannonut opettelevani käyttämään kameraa kunnolla ennen lisäosien ostamista...

Aiemmin näkemäni naakkavaras herneineen oli sellainen tapaus, että päätin palata tämän projektin pariin uudelleen myöhemmin. Eli lisää on luvassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti