maanantai 9. joulukuuta 2013

Aurinkoa Arboretumissa

Tässäpäs julkaisematta jäänyt postaus lokakuulta, vuoden viimeiseltä aurinkoiselta viikonlopulta.

Heräsin sunnuntaina 13.10. pää hieman edellisillan konserttivierailusta jomottavana. Keli oli niin komea, että nappasin buranan, banaanin ja hyppäsin kameroineni pyörän selkään ja lähdin polkemaan kohti Arboretumia. Kyllä kannatti!

Syysauringossa kylpevä Arboretum oli upea! Keltaiset vaahterat, omenapuissa ruokailevat räkättirastaat, ympäriinsä juoksevat oravat ja uteliaat tiaiset saivat unohtomaan edellisyön jägermaisterit helposti! Tiaisten käyttäytyminen oli hämmästyttävää, pari talitiaista ja yksi sinitiainen lensivät paljaalle kädelle istumaan, vaikkei vielä ollut edes ruokaa niille tarjota!Löysin läheltä varpusparven ja päätin keskittyä hieman niiden kuvaamiseen, sillä minulla ei aiemmin ole kelvollista otosta niistä otettuna. Yhteistyö nälkäisten lintujen kanssa kauniilla taustalla kauniissa valoissa sujui hienosti.

Saatuani tarpeeksi varpusista, siirryin aidan luokse puiden katveeseen, jossa on talvisin ruokinta. Ruokintaa ei vielä oltu aloitettu, mutta paikalla oli paljon lintuja ja oravia. Valot olivat upeat ja eläimet kuvauksellisella tuulella.

Tämä oravakuvan kehno tarkennus jäi harmittamaan. Tarkennus osui eläimen sijaan tolppaan.

Aurinkoa takaisin odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti