sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Hiljainen helmikuu

Helmikuun alun harvat linturetket ovat suuntautuneet Arboretumin puiston ruokintapaikalle. Mitään yllätyksiä ruokinta ei juurikaan ole enää tarjonnut. Tosin viimeisen viikon paikalla Tiiran mukaan hyörinyt pikkutikka on minulta vielä bongaamatta.

Ruokinnalla on ollut aika paljon vilskettä myös kanssaharrastajien toimesta ja kuvaaminen on ollut sekä siksi, että riittämättömän kalustuksen (ja taidon) vuoksi yllättävän vaikeaa. Mutta mukavahan noita on katsellakkin ja osallistua osaltansa ruokintaan.

Naarastulkku

Kuusitiainen

Urpiainen, tuttavallisemmin urpo, hangella

Vihervarpunen

Toinen urpo
Eräältä reissulta kotiin palatessa keskustan puistossa ihan kotinurkalla odotti kiva yllätys: 50 tilheä koristepensaan marjoja syömässä! Harmi vain että alkoi jo olla kiire ruokapadan ääreen, joten en näihin ehtinyt kunnolla keskittyä. Tai siis oikeastaan yhtään, kuten kuvista huomaa. Nämä (ja oikeastaan kaikki tämän postauksen kuvat)  olkoon niitä blogin nimenmukaisia hosumia. :)
Samassa pensaassa ruokaili seuraavana päivänä 3 taviokuurnaa ja aivan lähellä räkättirastas, josta tulikin vuosipinna nro. 22. Hiljaista siis vielä on.


2 kommenttia: